Pelipaikka ja saapuminen

Ensimmäisen pelautuksen pelipaikka.

Pelipaikka

Pelipaikkana toimii Kortejärven ulkoilumaja, joka sijaitsee osoitteessa Keltolahdentie 47, 33680 Tampere (linkki). Siellä on vesivessat sekä sisätilat, joihin kuuluu tupa sekä pieni keittiö ja makuuhuone. Kaikki eivät mahdu kerralla sisätiloihin, varauduthan siis viettämään koko päivän ulkona – peli painottuu ylipäätään ulkoalueelle. Sisälle tultaessa kengät täytyy ottaa pois! Saunarakennukseen ei saa mennä ilman erillistä lupaa, se on tarkoitettu vain pelinjohdolle / NPC:ille / off-tilaksi.

Autot tulee parkkeerata mahdollisimman tiiviisti reunoille, jotta pihalle jää tilaa temmeltää.

On mahdollista, että pihan läpi kulkee jokin yksittäinen lenkkeilijä. Jos nämä pysähtyvät ihmettelemään, saa pyytää kohteliaasti poistumaan, “meillä on täällä yksityinen roolipelitilaisuus, voisitteko kiitos poistua.”

Saapuminen

Peliviikonlopun tarkempi aikataulu löytyy omalta sivultaan (tarkennetaan lähempänä).

On suositeltavaa, että kaikki hommaisivat paikalle autokyydin. Tämän vuoksi kaikkia niitä, joiden on mahdollista saada auto käyttöön, pyydetään se tekemään! Lähimmät bussit tulevat noin 3 km päähän, mutta niitä kulkee aika harvoin. Hätätapauksessa joku voinee hakea bussipysäkiltä.

Autokyytejä varten teemme pelaajille kyytidokkarin, jossa kyytejä voi hakea ja sopia.

Yöpyminen

Pelipaikalle mahtuu yöpymään 4 ihmistä sänkyihin ja 6-10 ihmistä siskonpeteihin. Lisäksi lattialle mahtuu ainakin muutama, ja ulkona saa nukkua teltassa. Makuupaikat on varattu ensisijaisesti pitkämatkalaisille ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautumisen sulkeuduttua makuupaikkoja on vielä vapaana, niin ne jaetaan järjestyksessä niitä halunneille paikkakuntalaisille. Ensimmäisenä nukkumaan menevät voivat mennä makuuhuoneeseen ja kukkujat tuvan siskonpedille. Jos et tarvitsekaan makuupaikkaa, ilmoitathan sitä välittömästi, niin voidaan antaa se seuraavalle halukkaalle.

Pelinjohto toivoo, että jokunen henkilö jäisi yöksi ja auttamaan siivouksessa seuraavana aamupäivänä.

Pelipaikalla on kourallinen tyynyjä ja peittoja, mutta tarkasta lukumäärästä ei ole tietoa – kaikille tuskin riittää. On suositeltavaa tuoda oma tyyny, makuupussi ja lakana, mutta jos ei omista makuupussia niin pelkät lakanatkin riittää.

Mainokset